EN CATALÀ, SI US PLAU




09/09/2024
Espuña
"Bon dia,
Sóc client vostre, de diversos producte. Tinc a la nevera, ara mateix,  "Hilos de jamón curado". Us felicito pel sabor i la qualitat. Seguiré comprant els vostres productes. Us faig arribar una proposta: que etiqueteu també en la nostra llengua. Sabeu que estem patint una pèrdua de parlants de català en un context de substitució lingüística. Tots en som responsables. Us animo a a fegir el català a les llengües que empreu als vostres envasos. Salutacions cordials des de Torredembarra, Jordi Suñé"

08/09/2024
Saplex

"Bon dia,

Soc client vostre. Compro les bosses compostables a Torredembarra a l'Spar.
Us escric per a proposar-vos com a consumidor que també poseu el text de l'etiqueta en català. Ja us vaig escriure ara fa tres anys. Ja em disculpareu, però estem patint un procés molt greu: la nostra llengua està sent substituïda. No és poca cosa. Darrere la desaparició d'una llengua, descobrim que perdem tota una cultura, una manera de viure al món.
Veig que teniu el distintiu de qualitat ambiental i que per tant teniu uns valors positius, que comparteixo. Doncs això, penso que també estaria bé ajudar a preservar la llengua emprant-la a l'etiqueta de les bosses, junt amb el castellà. És tan sols una proposta, gràcies pel vostre temps,

Jordi Suñé" 

27/06/24

Gavarres

"Bon dia, em dic Jordi Suñé i sóc de Torredembarra. Ahir vam anar a veure "Del revés 2". Vam xalar. La sala estava plena de gent, feia goig. Us escric per suggerir-vos que, en el futur, projecteu aquesta mena de pel·lícules en llengua catalana. Tots els infants i adolescents de Catalunya saben parlar en català, entendran a la perfecció la pel·lícula. Amb aquesta acció ajudareu a l'ús social de la llengua catalana que, com sabeu, està en regressió per diferents motius. Una de les causes principals és que la major part de productes audiovisuals a internet, televisió i cinema estan en castellà. Davant d'un context de canvi social, convé el foment de la llengua catalana com a eina de cohesió. Vosaltres hi podeu contribuir. Ara esteu fent just el contrari. Perdre la llengua, és perdre la cultura. No ens podem permetre aquest luxe i fer perdre les arrels a tot un país. Sense arrels no hi ha futur, només un present continu fet de consumisme sense sentit. Us faig saber la meva opinió com a usuari dels cinemes Gavarres de Tarragona per tal que la conegueu i pogueu valorar amb coneixement de causa el sentir dels vostres clients, salutacions, Jordi Suñé"

11/07/2024 

Avui he escrit a Decathlon:

"Bon dia, sóc client vostre i molt content pel servei.

Només voldria fer-vos arribar un suggeriment per tal que el tingueu en consideració; per tal que conegueu l'opinió d'un client vostre.

Soc client tant en Tarragona com en Vila-real. En Tarragona utilitzeu tota la cartelleria en les dues llengües cooficials a la comunitat i en Vila-real tan sols una, el castellà. No us penseu, el castellà l'entenc a la perfecció, i m'encanta. Però estaria molt bé que utilitzéssiu també la nostra llengua, que també és cooficial a la comunitat valenciana. A part d'ajudar a la seua preservació, ens faríeu sentir encara més a prop vostre.

Reitero el meu agraïment pel vostre servei. Tingueu en compte la meua aportació tan sols com una opinió més d'un client vostre.

Jordi Suñé"

16/07/2024

"Bon dia,

A casa som usuaris del punt de recollida que Inpost teniu a la benzinera Meroil de Torredembarra. Estem contents del servei que oferiu.

Us volem fer arribar un suggeriment. Tota la vostra retolació està en castellà. Us animem a emprar també la nostra llengua, el català. A part de respectar les normatives de retolació del nostre país, aquesta acció us ajudaria a apropar-vos a la clientela local. 

Tingueu en compte la nostra opinió com una més d'uns clients vostres. Agraïts pel vostre servei,


Jordi Suñé "

23/07/24

"Bon dia des de Torredembarra, Catalunya,

Us escric com a client vostre per tal de fer-vos arribar un suggeriment. 

En primer lloc vull fer-vos saber que estic encantat d'haver descobert el vostre producte "Avena Avoine Cuisine". El vaig comprar al Bon Preu del municipi de Roda de Berà, al Tarragonès. Boníssim! El meu suggeriment és el següent: etiqueteu el vostre producte també en llengua catalana. El vostre etiquetatge inclou 4 llengües. Estaria molt bé que hi afegíssiu el català. Ja que teniu una gran sensibilitat pel medi ambient i la nostra salut, podríeu demostrar també la vostra sensibilitat per la nostra llengua minoritzada, el català. D'aquesta manera us aproparíeu més als vostres clients catalans.

Felicitats pel vostre producte, un client vostre que repetirà i tornarà a comprar "Avena Avoine Cuisine"."

Comentaris

Entrades populars

TROBADA DE MULASSES DE CATALUNYA

CRISIS I COOPERATIVISME

DEU RETALLS DE BAIX GAIÀ

LA BRUIXA DE LA SÍNIA DE ROVIRETA

FUSTEGUERES

SOBRE ELS PISOS TURÍSTICS

VOTS DE POBLE. TRADICIONS, ERMITES, CREENCES I FESTES POPULARS AL BAIX GAIÀ

LA ROCA FORADADA I ELS TÚNELS LEGENDARIS

QUI VOLIA CREMAR TORREDEMBARRA?

SOCIABILITAT POLÍTICA EN TEMPS DE LA II REPÚBLICA AL BAIX GAIÀ