1 de MARÇ: PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "SI UNA TARDA DE JULIOL UN BORINOT" DE PEP PUIG

 

El divendres 1 de març de 2024 a les sis de la tarda a Cal Maiam, a Torredembarra, al carrer Santa Rosalia, farem un acte ben especial. Hem convidat a l'escriptor Pep Puig per tal de presentar la seva darrera novel·la, Si una tarda de juliol un borinot, publicat per L'Altra. Ho farem envoltats de teatre i música. En Carles Marquès dirigirà una colla d'actors locals per fer la lectura d'un fragment de la història i els Julivert cantaran una versió de la cançó que ha inspirat el darrer llibre de Puig. El Centre d'Estudis Sinibald de Mas s'encarrega d'organitzar aquesta moguda cultural. 

Pep Puig és de Terrassa però està vinculat al Baix Gaià des de fa molts anys. De fet, algunes de les seves històries passen en racons de la rodalia. Puig va guanyar el premi Sant Jordi l'any 2015 amb la novel·la La vida sense Sara Amat, que posteriorment vam poder veure en format sèrie a TV3.

Us avanço que el llibre us agradarà. En un poble petit on el protagonista adolescent estiueja, apareix un avi que s'assembla massa al primer marit de l'àvia que va desaparèixer durant la guerra. A partir d'aquí reflexionarem sobre la deserció, la mort, la descoberta, la imaginació i la llibertat dels estius de la infantesa. 
Comentaris

Entrades populars

La Pedra Alta de Can Ferrer

CRISIS I COOPERATIVISME

4 d'ABRIL: NOU LLIBRE! DEU RETALLS DE BAIX GAIÀ

Estudis Altafullencs 41

LA ROCA FORADADA I ELS TÚNELS LEGENDARIS

JUSTO CABALLERO (1896-1983)

L'OFICI DE BOTER A TORREDEMBARRA

ELOGI DE LES EXCURSIONS

NUMEN MESTRE