1 de MARÇ: PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "SI UNA TARDA DE JULIOL UN BORINOT" DE PEP PUIG

 


El divendres 1 de març de 2024 a les sis de la tarda a Cal Maiam, a Torredembarra, al carrer Santa Rosalia, vam un acte ben especial. Vam convidar a l'escriptor Pep Puig per tal de presentar la seva darrera novel·la, Si una tarda de juliol un borinot, publicada per L'Altra. Ho vam fer envoltats de teatre i música. En Carles Marquès va dirigir una colla d'actors locals per fer la lectura d'un fragment de la història i els Julivert van cantar dues cançons. El Centre d'Estudis Sinibald de Mas es va encarregar d'organitzar aquesta moguda cultural. 

Pep Puig és de Terrassa però està vinculat al Baix Gaià des de fa molts anys. De fet, algunes de les seves històries passen en racons de la rodalia. Puig va guanyar el premi Sant Jordi l'any 2015 amb la novel·la La vida sense Sara Amat, que posteriorment vam poder veure en format sèrie a TV3.

El llibre us agradarà. En un poble petit on el protagonista adolescent estiueja, apareix un avi que s'assembla massa al primer marit de l'àvia que va desaparèixer durant la guerra. A partir d'aquí reflexionarem sobre la deserció, la mort, la descoberta, la imaginació i la llibertat dels estius de la infantesa. 



Comentaris

Entrades populars

GIRA JULIVERT 2024!

BAIX GAIÀ. ORIGEN DEL CONCEPTE, IDENTITAT COMPARTIDA I PROJECTES EN MARXA

CRISIS I COOPERATIVISME

LA BRUIXA DE LA SÍNIA DE ROVIRETA

TROBADA DE MULASSES DE CATALUNYA

LA ROCA FORADADA I ELS TÚNELS LEGENDARIS

NOU LLIBRE! DEU RETALLS DE BAIX GAIÀ

9 D'ABRIL: BANC DE LA SALUT

LA PAGESIA A TORREDEMBARRA