SOBRE EL NOU PLA DE MOBILITAT DEL NUCLI ANTIC DE TORREDEMBARRA

 Bon dia,

Us escric en relació a les noves normes de mobilitat que afectaran al nucli antic de Torredembarra a partir de dimecres 17 de març de 2021.

Entenc que les motivacions dels canvis es deuen a un intent de reduir el trànsit de cotxes pels carrers del nucli antic.

És un objectiu lloable.

Amb el vostre permís us faig arribar algunes reflexions que potser us poden ajudar.

Els veïns del nucli antic haurem d’entrar amb el vehicle per descarregar, carregar la furgoneta amb els instruments per anar a treballar, etc. pel portal de Padrines. D’allí haurem de recórrer el carrer Major i arribar a la plaça de la Vila. Haurem de maniobrar el cotxe o la furgoneta entre la gent que passeja i pujar pel carrer Carnisseria. En arribar a la cruïlla haurem de girar amb dificultats cap al carrer Eduard Benot.

No seria millor prohibir l’estacionament a l’Eduard Benot i al Freginal i permetre l’entrada dels vehicles per descarregar o entrar els cotxes als garatges per les mateixes vies de sempre? Reduiríem el trànsit i els vehicles passarien per carrers que afecten menys a les zones més peatonals (carrer Ample, carrer Major, plaça de la Vila).

La proposta que entra en vigor dimecres suposarà una dificultat important per als veïns i una molèstia per als peatons. Pensem-hi.

Si mai voleu saber l’opinió dels veïns no dubteu en trucar-nos,

Salutacions,

Jordi Suñé Morales

Comentaris

Entrades populars

21 d'ABRIL: LLEGENDES, RELATS, VOTS DE POBLES I TRADICIONS DE BONASTRE I RODALIA

CRISIS I COOPERATIVISME

La Pedra Alta de Can Ferrer

Societat de Socors Mutus de Torredembarra (1866-1869)

LA RELLISCADA DE SANT MIQUEL

VOTS DE POBLE. TRADICIONS, ERMITES, CREENCES I FESTES POPULARS AL BAIX GAIÀ

9 D'ABRIL: BANC DE LA SALUT

EDIFICIS AMB HISTÒRIA DE TORREDEMBARRA

EL COMÚ