JOSEBA LOINAZ + JORDI SUÑÉ


Aquest estiu podrem gaudir d'un experiment musical interessant. Un músic basc i un músic català faran una barreja de cançons d'aquí i d'allí. Per un costat tindrem el saber fer i el piano del músic Joseba Loinaz i l'energia i la guitarra del cantant Jordi Suñé. Seran cançons basques i cançons catalanes. "Serà un viatge d'anada i tornada, d'Euskadi a Catalunya, de Catalunya a Euskadi, amb alguna parada a mig camí, a l'Aragó." Cançons d'autor, cançons populars, versions i bon ambient assegurat.

Joseba Loinaz ha participat en l'enregistrament de desenes de discos d'estudi -el darrer amb TRES- i en molts projectes musicals -com algunes gires amb Javier Muguruza-. Actualment, és un dels líders de Leire Project, amb els quals ha tocat fins i tot a Estats Units. Jordi Suñé és el cantant de TRES, amb els quals ha enregistrat el disc "Casa nova", i membre de Julivert, el grup de cançons de taverna del Baix Gaià.

Aquesta petita gira comença dissabte dia 4 de juliol a Vila-seca, a les nou del vespre, a la Gastronoteca, i passarà segur, a manca de confirmar algunes dates, pel Pla de Santa Maria (25 de juliol) i per Torredembarra (21 de juliol).

 


Concerts:

 

4 de juliol de 2020 : Vila-seca / Gastronoteca




20 de juliol de 2020: FACEBOOK LIVE 20:15h (JOSEBA + JOSE + JORDI). Escolteu l'entrevista prèvia a Ona la Torre.


21 de juliol de 2020: Torredembarra / La Xeriueta / carrer Ample / 20h         ANUL·LAT

20 de juliol de 2020: facebook live


25 de juliol de 2020: El Pla de Santa Maria / Fira de la Cervesa  ANUL·LAT


20 d'agost de 2021: Creixell / La Fera


Contacte

  • 6602433disset

----

Uztailean interesgarria izan daitekeen musika esperimentu bat egingo dugu. Joseba Loinaz musikariaren pianoa eta Jordi Suñé abeslariaren energia eta gitarra uztartzen ditugu. Hemendik eta hemendik abestiak izango dira. Irteera biribila izango da, Euskal Herritik Kataluniara, Kataluniatik Euskal Herrira, Aragoi erdirako geldialdiarekin. Egile abestiak, folk abestiak, bertsioak eta giro ona. Joseba Loinazek estudioko albumen grabazioan parte hartu du -tras TRES-ekin azkena- eta musika-proiektu askotan - Javier Muguruzarekin egindako bira batzuetan bezala. Gaur egun Leire Project-eko liderretako bat da, harekin Estatu Batuetan ere aritu izan da. Jordi Suñé TRES taldeko abeslaria da eta harekin "Casa nova" diskoa grabatu du, eta Julivert, Baix Gaià tabernako kantu taldea. 

Harremanetarako: 660243317


----


Este mes de julio haremos un experimento musical que le interese. Juntamos el saber hacer y el piano del músico Joseba Loinaz y la energía y la guitarra del cantante Jordi Suñé. Serán canciones de allí y de aquí. Será un viaje de ida y vuelta, de Euskadi en Catalunya, de Catalunya en Euskadi, con alguna parada a medio camino, en Aragón. Canciones de autor, canciones populares, versiones y buen ambiente. 
Joseba Loinaz ha partipado en la grabación de decenas de discos de estudio -el último con TRES- y en muchos proyectos musicales -como algunas giras con Javier Muguruza. Actualmente, es uno de los líderes de Leire Project, con los que ha tocado en Estados Unidos. Jordi Suñé es el cantante de TRES, con los que ha grabado el disco "Casa nova", y miembro de Julivert, el grupo de canciones de taberna del Baix Gaià. 

Contacto: 660243317

Comentaris

Entrades populars

21 d'ABRIL: LLEGENDES, RELATS, VOTS DE POBLES I TRADICIONS DE BONASTRE I RODALIA

CRISIS I COOPERATIVISME

La Pedra Alta de Can Ferrer

Societat de Socors Mutus de Torredembarra (1866-1869)

EDIFICIS AMB HISTÒRIA DE TORREDEMBARRA

LA RELLISCADA DE SANT MIQUEL

EL COMÚ

VOTS DE POBLE. TRADICIONS, ERMITES, CREENCES I FESTES POPULARS AL BAIX GAIÀ

EUSEBI MERCADER MERCADER