JOSEBA LOINAZ + JORDI SUÑÉ


Aquest estiu podrem gaudir d'un experiment musical interessant. Un músic basc i un músic català faran una barreja de cançons d'aquí i d'allí. Per un costat tindrem el saber fer i el piano del músic Joseba Loinaz i l'energia i la guitarra del cantant Jordi Suñé. Seran cançons basques i cançons catalanes. "Serà un viatge d'anada i tornada, d'Euskadi a Catalunya, de Catalunya a Euskadi, amb alguna parada a mig camí, a l'Aragó." Cançons d'autor, cançons populars, versions i bon ambient assegurat.

Joseba Loinaz ha participat en l'enregistrament de desenes de discos d'estudi -el darrer amb TRES- i en molts projectes musicals -com algunes gires amb Javier Muguruza-. Actualment, és un dels líders de Leire Project, amb els quals ha tocat fins i tot a Estats Units. Jordi Suñé és el cantant de TRES, amb els quals ha enregistrat el disc "Casa nova", i membre de Julivert, el grup de cançons de taverna del Baix Gaià.

Aquesta petita gira comença dissabte dia 4 de juliol a Vila-seca, a les nou del vespre, a la Gastronoteca, i passarà segur, a manca de confirmar algunes dates, pel Pla de Santa Maria (25 de juliol) i per Torredembarra (21 de juliol).

 


Concerts confirmats:

 

4 de juliol : Vila-seca / Gastronoteca / El Centro / 21:30h
20 de juliol: FACEBOOK LIVE 20:15h (JOSEBA + JOSE + JORDI). Escolteu l'entrevista prèvia a Ona la Torre.


21 de juliol: Torredembarra / La Xeriueta / carrer Ample / 20h         ANUL·LAT

20 de juliol: facebook live


25 de juliol: El Pla de Santa Maria / Fira de la Cervesa  ANUL·LAT


Contacte

  • 6602433disset

----

Uztailean interesgarria izan daitekeen musika esperimentu bat egingo dugu. Joseba Loinaz musikariaren pianoa eta Jordi Suñé abeslariaren energia eta gitarra uztartzen ditugu. Hemendik eta hemendik abestiak izango dira. Irteera biribila izango da, Euskal Herritik Kataluniara, Kataluniatik Euskal Herrira, Aragoi erdirako geldialdiarekin. Egile abestiak, folk abestiak, bertsioak eta giro ona. Joseba Loinazek estudioko albumen grabazioan parte hartu du -tras TRES-ekin azkena- eta musika-proiektu askotan - Javier Muguruzarekin egindako bira batzuetan bezala. Gaur egun Leire Project-eko liderretako bat da, harekin Estatu Batuetan ere aritu izan da. Jordi Suñé TRES taldeko abeslaria da eta harekin "Casa nova" diskoa grabatu du, eta Julivert, Baix Gaià tabernako kantu taldea. 

Harremanetarako: 660243317


----


Este mes de julio haremos un experimento musical que le interese. Juntamos el saber hacer y el piano del músico Joseba Loinaz y la energía y la guitarra del cantante Jordi Suñé. Serán canciones de allí y de aquí. Será un viaje de ida y vuelta, de Euskadi en Catalunya, de Catalunya en Euskadi, con alguna parada a medio camino, en Aragón. Canciones de autor, canciones populares, versiones y buen ambiente. 
Joseba Loinaz ha partipado en la grabación de decenas de discos de estudio -el último con TRES- y en muchos proyectos musicales -como algunas giras con Javier Muguruza. Actualmente, es uno de los líderes de Leire Project, con los que ha tocado en Estados Unidos. Jordi Suñé es el cantante de TRES, con los que ha grabado el disco "Casa nova", y miembro de Julivert, el grupo de canciones de taberna del Baix Gaià. 

Contacto: 660243317

Comentaris

Entrades populars

VOTS DE POBLE. TRADICIONS, ERMITES, CREENCES I FESTES POPULARS AL BAIX GAIÀ

CONXITA MONRÀS CASAS I RAMON ACÍN

VARA PER TRES!

PERE GIBERT RECASENS DE LA POBLA DE MONTORNÈS

JOSEBA LOINAZ + JORDI SUÑÉ

QUI VA MORIR A LA GUERRA DEL RIF?

18 d'ABRIL: ACTE DE COMMEMORACIÓ DELS 90 ANYS DE LA PROCLAMACIÓ DE LA II REPÚBLICA

GIRA JULIVERT 2021!

SANT JAUME DE CREIXELL