DIA 9

Ahir vaig ser a la Seu d'Urgell fent contactes amb famílies de la zona de l'Alt Pirineu que dóna a la comarca de l'Alt Urgell. El meu agraïment per totes les persones que em vàreu rebre. Vaig poder parlar amb una àvia de Turbiàs i em va explicar el procés d'elaboració del formatge d'ovella i de cabra. També vam parlar del món de la recollida i comerç dels bolets. Molt interessant! Avui em toca anar cap a Santa Creu.
La imatge és d'Alins.

Comentaris

Entrades populars

CRISIS I COOPERATIVISME

LA ROCA FORADADA I ELS TÚNELS LEGENDARIS

BAIX GAIÀ. ORIGEN DEL CONCEPTE, IDENTITAT COMPARTIDA I PROJECTES EN MARXA

GIRA JULIVERT 2024!

21 d'ABRIL: LLEGENDES, RELATS, VOTS DE POBLES I TRADICIONS DE BONASTRE I RODALIA

23 d'ABRIL de 2024

9 D'ABRIL: BANC DE LA SALUT