DIA 9

Ahir vaig ser a la Seu d'Urgell fent contactes amb famílies de la zona de l'Alt Pirineu que dóna a la comarca de l'Alt Urgell. El meu agraïment per totes les persones que em vàreu rebre. Vaig poder parlar amb una àvia de Turbiàs i em va explicar el procés d'elaboració del formatge d'ovella i de cabra. També vam parlar del món de la recollida i comerç dels bolets. Molt interessant! Avui em toca anar cap a Santa Creu.
La imatge és d'Alins.

Comentaris

Entrades populars

11 DE DESEMBRE: 65 ANYS DE PROGRÉS. BALANÇ DEL DESARROLLISMO A LES COMARQUES DEL CAMP DES DEL FRANQUISME FINS AL CANVI CLIMÀTIC

CONCERTS TOT SOL

CAL BOTER: Una vermuteria per tastar Torredembarra

LA POBLA DE MONTORNÈS: UN VIATGE PEL RECORD

Pescadors, cuina i novel•les

26 RUTES A PEU PEL BAIX GAIÀ

EDIFICIS AMB HISTÒRIA DE TORREDEMBARRA

VISCA SANTA ROSALIA!