"Ona la Torre rep una menció de qualitat dels Premis Radio Associació pel programa 'Tastets d'història'"

"L'espai, conduït per Jordi Salvat i Quim Nolla, tornarà a la graella de l'emissora aquesta primavera
Ona La Torre ha rebut una menció de qualitat dels Premis Ràdio Associació de Catalunya. El programa Tastets d'Història conduït pel periodista Jordi Salvat i l'historiador Quim Nolla ha obtingut aquesta distinció en el marc de la Divuitena Edició dels Premis Ràdio Associació.

Aquest dijous al migdia s'han donat a conèixer els premis i mencions en una roda de premsa a Barcelona. L'objectiu és el de valorar la tasca de professionals i col·laboradors de les ràdios d'arreu del país. Jordi Salvat s'ha mostrat molt content de rebre la menció de qualitat.

Tastets d'Història ha volgut atansar al públic en general les investigacions dels autors locals en un format didàctic i amè. Així ho ha reconegut l'historiador Quim Nolla.

El programa amb què Ona La Torre ha optat als Premis de Ràdio Associació de Catalunya ha estat centrat en la figura de Miquel Mestre Avinyó. Va ser l'antropòleg i investigador local Jordi Suñé qui va glossar la figura d'aquest sindicalista tan rellevant en el cooperativisme català. Joaquim Nolla ressalta que el programa ha permès donar a conèixer la importància de molts personatges vinculats a la Torre.

Tastets d'Història tornarà a la graella d'Ona La Torre aquesta primavera. En el marc de la programació especial de Sant Jordi, Salvat i Nolla iniciaran la tercera temporada amb un programa en directe des de la plaça Mossèn Joaquim Boronat." Text, imatge i titular extret d'Ona la Torre.

Comentaris

Publicacions populars

BAIX GAIÀ. ORIGEN DEL CONCEPTE, IDENTITAT COMPARTIDA I PROJECTES EN MARXA

CONCERTS CONFINATS

ELS ARMATS DE TORREDEMBARRA

LA BRUIXA DE LA SÍNIA DE ROVIRETA

18 RUTES A PEU PEL BAIX GAIÀ

SOCIABILITAT POLÍTICA EN TEMPS DE LA II REPÚBLICA AL BAIX GAIÀ

CRISIS I COOPERATIVISME

CONFERÈNCIA SOBRE ELS LLIUREPENSADORS