DIUMENGE, TOTHOM A VOTAR!

Diumenge, 26 de maig de 2019, tothom a votar!
Ja ho veieu, continuen tractant els presos polítics com el que són, hostatges de l’Estat espanyol, vexats per la seva condició d’independentistes catalans a la capital del regne. Ara els suspendran dels seus càrrecs i a la presó. D’aquesta manera, s’asseguren la majoria. Ja no els cal guanyar les majories: A la presó els catalans que defensen la sobirania d’aquest tros de món. És una vergonya. Ells seguiran defensant el seu imperi, per la força si cal, els seus privilegis, la seva monarquia, la seva constitució, l’espoli fiscal.
Hi haurà qui, diumenge, a les eleccions europees, pensi que això ens queda massa lluny, que no val la pena l’esforç d’introduir el vot a l’urna. Ja hi som! Diumenge, tothom a votar! Penseu en les preses, en els exiliats, en tots els imputats per l’1 d’octubre, en els milions d’euros que ens cauen de multes per part de l’imperi. Ens tracten com una colònia i ho sabeu! El mínim que podem fer és votar opcions independentistes aquest diumenge.
I no ens oblidem de les eleccions municipals. Us imagineu els consistoris governats per Ciudadanos? Doncs diumenge, tothom a votar!

Comentaris

Entrades populars

CRISIS I COOPERATIVISME

LA ROCA FORADADA I ELS TÚNELS LEGENDARIS

BAIX GAIÀ. ORIGEN DEL CONCEPTE, IDENTITAT COMPARTIDA I PROJECTES EN MARXA

GIRA JULIVERT 2024!

21 d'ABRIL: LLEGENDES, RELATS, VOTS DE POBLES I TRADICIONS DE BONASTRE I RODALIA

23 d'ABRIL de 2024

9 D'ABRIL: BANC DE LA SALUT