ACTIVITATS MUSICALS (CONFINADES) PER INFANTS#confinats #confinades #aprenemmúsica #femmúsica #músicaperinfants #cantem #quicantaelsseusmalsespanta #músicainfantiliprimària

#espaienconstrucciópermanent #siteniuideescompartiules!

EI
1. Canteu i balleu la cançó d'“El lleó vergonyós”.
2. Canteu i balleu la cançó “Cap, panxa, genolls i peus”.
3. Teniu ganes de cantar i de ballar? Us proposo una cançó del “Pot Petit” que ja coneixeu. Som-hi pirates!
4. Ja veig que us agrada cantar i ballar! Doncs us proposo una altra cançó del “Pot Petit” que us encantarà, “Soc un mico”. Us envio una abraçada gegant!

CI
3. Anem a cantar la cançó “Els mosquits” de la Dàmaris Gelabert. Ja coneixeu tots els pobles que anomena la cançó?
4. M’ha fet molta il·lusió rebre els vostres missatges i les vostres cartes! Una abraçada gegant tots i a totes! Aquesta setmana us proposo seguir ballant i cantant. Recordeu la cançó del “Drac” del Pot Petit? Doncs, som-hi!

CM
1. Juguem amb les notes.
2. Aprenem i ballem aquesta cançó de la Dàmaris Gelabert.
3. Teniu ganes d’escriure una cançó? Jo tinc ganes de llegir-vos! Trieu una cançó del youtube, de karaoke, la que vulgueu. Escolteu-la unes quantes vegades i inventeu-vos una lletra. Podeu triar el tema que vulgueu. No cal que sigui gaire llarga. Vuit versos estaria molt bé!
4. Sabeu fer un barret amb paper de diari? Doncs vinga, preparats per ballar el “Napoleó” i el “Ciclista de pega”!

CS
1. Aprendre la lletra de la cançó “No ens desdibuixeu
2. Recomaneu una cançó. La lletra ha de ser adequada. Envieu l’enllaç i la lletra.
3. Teniu ganes d’investigar? Trieu un músic, compositor o intèrpret, home o dona, nascut al segle XX que us agradi. Expliqueu-nos amb 4 ratlles alguna cosa interessant de la seva vida. Tenim ganes de descobrir molta música! No us oblideu de recomanar-nos una de les seves cançons.
4. Moltes gràcies per enviar-me les vostres recomanacions musicals. M’heu fet descobrir algun músic que no coneixia i m’heu fet recordar a d’altres que feia temps que no escoltava! Pareu orella: heu sentit a parlar del so 8D? Investigueu una mica. Expliqueu-me amb les vostres paraules què és i quin és el seu origen. Moltes gràcies!
6. Activitat sobre el seguici popular.

EI, CI, CM, CS
5. A partir de la cinquena activitat hem unificat tots els cicles amb una activitat online: "Concerts al Terrat". En aquests concerts es canten cançons que prèviament s'han fet arribar a les famílies. També se celebren aniversaris, es fa pinya i una mica de gresca. Una de les dinàmiques que ajuda a experimentar amb la música i el llançament de reptes: es tracta de preparar instruments amb materials reciclats, cançons que han d'enregistrar, etc. que la setmana següent compartim al "Concert al Terrat".

Comentaris

Entrades populars

OLI DE CA L'AURÈLIA

L'OFICI DE BOTER A TORREDEMBARRA

29 d'ABRIL: BIBLIOTECA MESTRA MARIA ANTÒNIA (TORREDEMBARRA)

QUE NOEL ETIQUETI EN CATALÀ, ESTARIA MOLT BÉ!

CREIXELL FA MEMÒRIA

LES FESTES MAJORS DE CREIXELL DEL 1902, 1927 I 1928

CD DE JULIVERT: A TAMARIT!

CREIXELL, 1822