DIA 9

Ahir vaig ser a la Seu d'Urgell fent contactes amb famílies de la zona de l'Alt Pirineu que dóna a la comarca de l'Alt Urgell. El meu agraïment per totes les persones que em vàreu rebre. Vaig poder parlar amb una àvia de Turbiàs i em va explicar el procés d'elaboració del formatge d'ovella i de cabra. També vam parlar del món de la recollida i comerç dels bolets. Molt interessant! Avui em toca anar cap a Santa Creu.
La imatge és d'Alins.

Comentaris

Entrades populars

100 anys del naixement de Francesc Llorach Balsells

8 DE NOVEMBRE: LA POBLA DE MONTORNÈS

26 RUTES A PEU PEL BAIX GAIÀ

9 DE NOVEMBRE: PUGEM AL PIC DE LA MOLA?

CAL BOTER: Una vermuteria per tastar Torredembarra

LA GRALLA A TORREDEMBARRA I LA TRADICIÓ MUSICAL A LA VILA

BAIX GAIÀ. ORIGEN DEL CONCEPTE, IDENTITAT COMPARTIDA I PROJECTES EN MARXA

EDIFICIS AMB HISTÒRIA DE TORREDEMBARRA

18 D'OCTUBRE: RUTA PER LES SÍNIES DE TORREDEMBARRA

GIRA JULIVERT 2025!