DIA 9

Ahir vaig ser a la Seu d'Urgell fent contactes amb famílies de la zona de l'Alt Pirineu que dóna a la comarca de l'Alt Urgell. El meu agraïment per totes les persones que em vàreu rebre. Vaig poder parlar amb una àvia de Turbiàs i em va explicar el procés d'elaboració del formatge d'ovella i de cabra. També vam parlar del món de la recollida i comerç dels bolets. Molt interessant! Avui em toca anar cap a Santa Creu.
La imatge és d'Alins.

Comentaris

Entrades populars

EL PESSEBRE VIVENT DE LA POBLA DE MONTORNÈS

EL COMÚ

CRISIS I COOPERATIVISME

26 RUTES A PEU PEL BAIX GAIÀ

El Cafè de Dalt: 156 anys d’història torrenca

Una idea per l’Ordenança General de Subvencions que vol elaborar l’Ajuntament de Torredembarra

DEU RETALLS DE BAIX GAIÀ

23 de NOVEMBRE: 100 ANYS DE LA COOPERATIVA AGRÍCOLA DE FIGUEROLA DEL CAMP

LES ÀNIMES DE TAMARIT

MIQUEL MESTRE AVINYÓ