Des de fa 18 anys una colla de gent, entusiasta del país, la seva gent i les tradicions impulsen una revista en format paper per reflexionar, investigar i divulgar tots els aspectes relacionats amb les expressions populars. En aquest número 36, per exemple, hi podem llegir diversos articles sobre el contraban, una entrevista al Roger Mas i un treball sobre el flabiol, entre d'altres. La part final sempre està dedicada a les novetats musicals que massa sovint no surten a les revistes comercials. Felicitats per la feina al seu coordinador Josep Vicent Frechina i al seu equip.
CAL BOTER: Una vermuteria per tastar Torredembarra
Entre el nucli antic de Torredembarra i Baix a Mar s'obre un eixample popular, ple de gent i de comerços. Enmig, hi trobem un oasi acabat de restaurar, la plaça Catalunya, amb el trànsit pacificat, vegetació, la Jam Session setmanal, la Traviesa i una bona colla de bars que donen servei a veïns i visitants. Acaba d'obrir una proposta diferent, que suma, Cal Boter , una vermuteria a tocar de la plaça, al carrer Barcelona, amb Pere Torres al capdavant. Després d'anys d'experiència en la distribució de productes alimentaris per a l'hosteleria, Pere Torres inicia un nou projecte aprofitant el seu saber fer i els seus coneixements. Una vermuteria. De quina millor manera podria haver connectat la seva passió amb la tradició local? Una vermuteria és un homenatge a les arrels torrenques de la producció i comercialització del vi i els seus derivats. És una invitació a tastar i deixar-se portar. A l'interior de Cal Boter podreu fullejar el llibre que vam escriure fa temp...
Comentaris