La URV s'apropa al patrimoni del Vendrell

"El Vendrell, Baix Penedès, 17/12/2014.- La URV s'apropa al patrimoni del Vendrell, en col·laboració amb l'Ajuntament. Els estudiants del grau d'Educació Infantil de la Seu del Baix Penedès han visitat la casa d'estiu de Pau Casals, per treballar després en propostes didàctiques.
Universitat i ajuntament han iniciat una línia de col•laboració per tal de donar a conèixer els museus i el patrimoni de la ciutat.
Després de diversos contactes, la primera activitat organitzada ha estat la visita dels estudiants de 3er del grau d’Educació Infantil a les instal•lacions de la Fundació Pau Casals, ubicades a Sant Salvador. Els futurs mestres van recórrer el dia 11 de desembre la casa d’estiu del violoncelista vendrellenc Pau Casals. Els estudiants, a partir de la visita, elaboraran propostes didàctiques per alumnes de 3-5 anys per tal de treballar diferents vessants del músic i humanista; i per a experimentar com transmetre als nens l'estimació per la música, la cultura i el territori on viuen.
La responsable de l’ensenyament, Pilar Iranzo, i el professor de l’assignatura Ensenyament i aprenentatge de les Ciències Experimentals, Ciències Socials i les Matemàtiques II, Jordi Suñé, són els promotors d’una col.laboració que vol consolidar-se."

Comentaris

Entrades populars

VARA PER TRES!

VOTS DE POBLE. TRADICIONS, ERMITES, CREENCES I FESTES POPULARS AL BAIX GAIÀ

QUI VA MORIR A LA GUERRA DEL RIF?

GIRA JULIVERT 2021!

CRISIS I COOPERATIVISME

PERE GIBERT RECASENS DE LA POBLA DE MONTORNÈS

SANT JAUME DE CREIXELL

JOSEBA LOINAZ + JORDI SUÑÉ