Descobrint la comarca, escrivint el nou llibre. El Baix Gaià al segle XX, l'economia, els personatges, la lluita de classes, els rabassaires, els cafès, les cooperatives, l'electricitat, l'abastament d'aigua, el turisme, les fàbriques, l'especulació urbanística, el futbol, el ciclisme, la transició, els clubs de joves, el canvi de nom dels carrers, els refugis, l'abandonament dels camps... Avui una hora de camí, mentre sortia el sol. Us recomano les coques del forn del Catllar!
CAL BOTER: Una vermuteria per tastar Torredembarra
Entre el nucli antic de Torredembarra i Baix a Mar s'obre un eixample popular, ple de gent i de comerços. Enmig, hi trobem un oasi acabat de restaurar, la plaça Catalunya, amb el trànsit pacificat, vegetació, la Jam Session setmanal, la Traviesa i una bona colla de bars que donen servei a veïns i visitants. Acaba d'obrir una proposta diferent, que suma, Cal Boter , una vermuteria a tocar de la plaça, al carrer Barcelona, amb Pere Torres al capdavant. Després d'anys d'experiència en la distribució de productes alimentaris per a l'hosteleria, Pere Torres inicia un nou projecte aprofitant el seu saber fer i els seus coneixements. Una vermuteria. De quina millor manera podria haver connectat la seva passió amb la tradició local? Una vermuteria és un homenatge a les arrels torrenques de la producció i comercialització del vi i els seus derivats. És una invitació a tastar i deixar-se portar. A l'interior de Cal Boter podreu fullejar el llibre que vam escriure fa temp...
Comentaris