NI FOLLA (1993-1995)







Ni Folla va ser un grup de rock nascut a Torredembarra, amb membres de la Pobla de Montornès, Ferran i la Torre. El seu nom fa referència a la poca o nul·la formació musical dels seus membres. Malgrat aquest condicionant, la banda va saber desenvolupar un bon repertori, unes cançons divertides i originals i 11 concerts per les festes dels municipis del Baix Gaià amb molt de públic. El seu nucli impulsor va estar format per l’Ivan Fortuny i el Rubén Fortuny de la Pobla de Montornès, l’Isaac Negrié de Ferran, el Jofre Borràs i l’Oriol Pijuan de Torredembarra. Més tard s’hi afegirien el Jordi Figueras, l’Aleix Panadès i el Jordi Suñé de la Torre. Alguns dels músics que van formar part de Ni Folla van continuar després muntant grups de rock com Improbables o Cagant Melodies.





MORLÀ, David (1998): “El rock català al Baix Gaià”. Recull de Treballs. Torredembarra: Centre d’Estudis Sinibald de Mas, pàg. 53-64.
MORLÀ, David (2019): La gralla a Torredembarra i la tradició musical a la vila. Torredembarra: Grallers de la Torre.

Les dues primeres fotos són del face de Ferran. La tercera, és del Pere Papiol. Les d'aquí sota són del concert a Torredembarra, el març de 1994, i les va publicar l'Isaac Negrié al seu facebook.




Comentaris

Entrades populars

CRISIS I COOPERATIVISME

21 d'ABRIL: LLEGENDES, RELATS, VOTS DE POBLES I TRADICIONS DE BONASTRE I RODALIA

Societat de Socors Mutus de Torredembarra (1866-1869)

CONFERÈNCIA SOBRE EL NUMEN MESTRE A PRATDIP

MÚSICA I BICICLETES

La Pedra Alta de Can Ferrer

JOSEBA LOINAZ + JORDI SUÑÉ

2021: TORREDEMBARRA SUPERA ELS 17.000 HABITANTS

EUSEBI MERCADER MERCADER