CASA NOVA: NOU DISC DE TRES


Aquest mes d'octubre som a Altafulla, al Most Wanted Studio, del Joan Rubinat, que ens fa de productor. 

“Casa nova” és el segon disc de TRES. És un disc amb deu cançons curtes, senzilles, boniques, tal i com ens agraden.

És un treball que sonarà a pop però que té un polsim d’arrel (Goigs a Santa Rosalia), una dosi de poesia (Dolors Miquel), unes branquetes de solidaritat (Com podem parlar de llibertat?), unes pinzellades de surrealisme (Al país dels segons) i una mica d’olor a mar (Caixes de peix).

Per fer realitat aquest projecte comptem amb un equipàs. El Gerard Mallorquí hi posa la bateria i el Toni Just, la guitarra elèctrica. Ben aviat anunciarem tota la colla de col·laboradors i col·laboradores que enriquiran el treball i l'ompliran de color. Us avancem que hi serà el Joan Reig, el Joseba Loinaz i la Ivette Nadal. 

“Casa nova” manté la línea del primer treball, “La sal de la mar” definit com a “pop d’autor”, que veu tant de la cançó d’autor com del so del pop-rock. Tres cerca un so despullat, íntim, força acústic, proper al folk americà, que permeti explicar deu petits universos i cantar deu lletres de manera propera.

Han passat quatre anys des del primer disc i el grup ha pogut cuinar les coses a poc a poc. Fins que no hem tingut les deu cançons que volíem no ens hem plantejat tornar a l’estudi.

La producció de “La sal de la mar” va anar a càrrec de David Rosell, i ara, amb “Casa nova” ha estat Joan Rubinat l’encarregat de posar-li l’ànima.

“Casa nova” explica diversos aspectes que ens encanten i que el públic reconeixerà fàcilment. Hi ha una poesia de la Dolors Miquel, una altra de Miquel Martí i Pol, uns goigs a Santa Rosalia, una cançó que parla del barri marítim de Torredembarra, una altra sobre la ciutat occitana d’Arle, etc. 
Energia positiva. 

Ben aviat posarem en marxa una campanya de mecenatge per tal que tothom pugui fer-se seu el treball fent un verkami

El disc sortirà pels volts del febrer de 2020 i ho tornarem a fer amb la discográfica Right Here Right Now.


Comentaris