CASA NOVA: NOU DISC DE TRESAquesta tardor som a Altafulla, al Most Wanted Studio, del Joan Rubinat, que ens fa de productor. 

“Casa nova” és el segon disc de TRES. És un disc amb deu cançons curtes, senzilles, boniques, tal i com ens agraden.

És un treball que sonarà a pop però que té un polsim d’arrel (Goigs a Santa Rosalia), una dosi de poesia (Dolors Miquel), unes branquetes de solidaritat (Com podem parlar de llibertat?), unes pinzellades de surrealisme (Al país dels segons) i una mica d’olor a mar (Caixes de peix).

Per fer realitat aquest projecte comptem amb un equipàs. El Gerard Mallorquí hi posa la bateria. A la trompeta hi trobarem el Josué García, al trombó al Pep Orellana, a l'acordió diatònic el Gerard Torres, Joan Reig i als teclats el Joseba Loinaz. La Coral Xaloc posarà les veus en una cançó i el Sergi Clofent el violí a "Futuribles catalans", la poesia de la Dolors Miquel.

Ben aviat anunciarem la resta de col·laboradors i col·laboradores que enriquiran el treball i l'ompliran de color. Us avancem que hi serà la Ivette Nadal. 

“Casa nova” manté la línea del primer treball, “La sal de la mar” definit com a “pop d’autor”, que veu tant de la cançó d’autor com del so del pop-rock. Tres cerca un so despullat, íntim, força acústic, proper al folk americà, que permeti explicar deu petits universos i cantar deu lletres de manera propera.

Han passat quatre anys des del primer disc i el grup ha pogut cuinar les coses a poc a poc. Fins que no hem tingut les deu cançons que volíem no ens hem plantejat tornar a l’estudi.

La producció de “La sal de la mar” va anar a càrrec de David Rosell, i ara, amb “Casa nova” ha estat Joan Rubinat l’encarregat de posar-li l’ànima.

“Casa nova” explica diversos aspectes que ens encanten i que el públic reconeixerà fàcilment. Hi ha una poesia de la Dolors Miquel, una altra de Miquel Martí i Pol, uns goigs a Santa Rosalia, una cançó que parla del barri marítim de Torredembarra, una altra sobre la ciutat occitana d’Arle, etc. 
Energia positiva. 

Escolteu les entrevistes a Tarragona Ràdio i a Roda de Berà Ràdio! Veieu la visita que ens van fer els subscriptors i les subscriptores de Torredembarra Actualitat.

Aquest disc es financia gràcies a l'èxit de la campanya de micromecenatge desenvolupada a la plataforma digital verkami. En total han estat 88 mecenes que han aportat els 3500 euros necessaris per a fer el disc. El disc sortirà pels volts del febrer de 2020 i ho tornarem a fer amb la discográfica Right HereRight Now.Comentaris