El dissabte 26 d'agost de 2017 vaig ser a Pratdip, al Baix Camp, parlant del Numen Mestre. Precisament, el Numen va néixer a Pratdip el 1923. Va ser molt emocionant compartir records sobre el Numen i el seu pare, el Miquel Mestre Avinyó. Molt agraït per l'organització i l'acollida que va anar a càrrec de l'Olga de Pratdip Turisme i de l'Ajuntament.
CAL BOTER: Una vermuteria per tastar Torredembarra
Entre el nucli antic de Torredembarra i Baix a Mar s'obre un eixample popular, ple de gent i de comerços. Enmig, hi trobem un oasi acabat de restaurar, la plaça Catalunya, amb el trànsit pacificat, vegetació, la Jam Session setmanal, la Traviesa i una bona colla de bars que donen servei a veïns i visitants. Acaba d'obrir una proposta diferent, que suma, Cal Boter , una vermuteria a tocar de la plaça, al carrer Barcelona, amb Pere Torres al capdavant. Després d'anys d'experiència en la distribució de productes alimentaris per a l'hosteleria, Pere Torres inicia un nou projecte aprofitant el seu saber fer i els seus coneixements. Una vermuteria. De quina millor manera podria haver connectat la seva passió amb la tradició local? Una vermuteria és un homenatge a les arrels torrenques de la producció i comercialització del vi i els seus derivats. És una invitació a tastar i deixar-se portar. A l'interior de Cal Boter podreu fullejar el llibre que vam escriure fa temp...
Comentaris