Mirarem d'arribar a Farrera amb autoestop, és clar que sí. Però ràpidament m'adono que els cotxes dels turistes acceleren en veurem en comptes de pujar-me al seu vehicle. Caminar. Quan arribo a l'hel·liport, quasi, una parella molt simpàtica em recull. Van a Tírvia però decideixen portar-me fins a Farrera. Petita visita guiada: l'estudi, casa Ramon, el Can, Sant Roc. Ens veiem! Si necessiteu res pregunteu pel Jordi. Retrobaments feliços i festa major. Exposició de fotografies antigues. Avui pararé l'orella. Quina fresqueta que fa!
CAL BOTER: Una vermuteria per tastar Torredembarra
Entre el nucli antic de Torredembarra i Baix a Mar s'obre un eixample popular, ple de gent i de comerços. Enmig, hi trobem un oasi acabat de restaurar, la plaça Catalunya, amb el trànsit pacificat, vegetació, la Jam Session setmanal, la Traviesa i una bona colla de bars que donen servei a veïns i visitants. Acaba d'obrir una proposta diferent, que suma, Cal Boter , una vermuteria a tocar de la plaça, al carrer Barcelona, amb Pere Torres al capdavant. Després d'anys d'experiència en la distribució de productes alimentaris per a l'hosteleria, Pere Torres inicia un nou projecte aprofitant el seu saber fer i els seus coneixements. Una vermuteria. De quina millor manera podria haver connectat la seva passió amb la tradició local? Una vermuteria és un homenatge a les arrels torrenques de la producció i comercialització del vi i els seus derivats. És una invitació a tastar i deixar-se portar. A l'interior de Cal Boter podreu fullejar el llibre que vam escriure fa temp...