Avui he estat a la Parròquia d'Hortó. M'ha agradat la façana de la seva església, amb la seva humil rosassa. He parat a Pallerols i a Casovall. He quedat molt parat del mal estat de conservació de Rubió. Passant per la carretera no m'hi havia fixat mai: Hi ha moltes cases a terra... i el bar està tancat! És una llàstima. Fa uns anys ho duïen una parella que oferien productes ecològics. A Àreu m'he trobat la moguda de la cursa CUITA AL SOL per pujar al Monteixo. És una iniciativa inspirada amb una història recollida pel Pep Coll. A la carpa he pogut saludar l'Anna de Farrera. La imatge és del coll de Cantó vist des de Rubió. El treball de recerca va endavant.
CAL BOTER: Una vermuteria per tastar Torredembarra
Entre el nucli antic de Torredembarra i Baix a Mar s'obre un eixample popular, ple de gent i de comerços. Enmig, hi trobem un oasi acabat de restaurar, la plaça Catalunya, amb el trànsit pacificat, vegetació, la Jam Session setmanal, la Traviesa i una bona colla de bars que donen servei a veïns i visitants. Acaba d'obrir una proposta diferent, que suma, Cal Boter , una vermuteria a tocar de la plaça, al carrer Barcelona, amb Pere Torres al capdavant. Després d'anys d'experiència en la distribució de productes alimentaris per a l'hosteleria, Pere Torres inicia un nou projecte aprofitant el seu saber fer i els seus coneixements. Una vermuteria. De quina millor manera podria haver connectat la seva passió amb la tradició local? Una vermuteria és un homenatge a les arrels torrenques de la producció i comercialització del vi i els seus derivats. És una invitació a tastar i deixar-se portar. A l'interior de Cal Boter podreu fullejar el llibre que vam escriure fa temp...