QUE PARLIN LES PADRINES
Sóc el Jordi S. i estic desenvolupant un projecte de recerca etnogràfica als municipis de l’entorn del Parc Natural de l’Alt Pirineu. El meu treball té per objectiu recollir les veus de les dones grans d’aquest país per tal de conèixer com han viscut, com han patit, com han lluitat, com s’ho han passat bé, com han pujat els seus fills, com han treballat i com han viscut els canvis socials. L’objectiu és fer un llibre on pugui explicar com es vivia abans i com s’ha viscut el procés de canvi a través dels ulls de les padrines. Aquest projecte és possible gràcies a la Beca Can 2011 del Centre d'Art i Natura de Farrera.
Durant l'estiu vaig desenvolupar una primera fase del treball de recerca. Ja he entrevistat a una vintena d'àvies de diferents municipis (Asnurri, Santa Creu de Castellbò, Arcalís, Enviny, Altron, Àreu, etc.). I al desembre hi torno.
Faig aquest escrit a la Borrufa per tal de fer una crida a tothom que hi vulgui participar. Busco àvies que vulguin ser entrevistades. També recullo imatges antigues de la vida quotidiana. Aquí teniu el meu contacte per si voleu col•laborar: antropologiaimes@gmail.com - http://antropologiaimes.blogspot.com –
Moltes gràcies per avançat!
Jordi

Comentaris