El primer disc del grup torrenc TRES opta al premi del millor disc de pop-rock del 2015

Ara fa uns mesos, a finals de 2015, va aparèixer el primer disc del grup liderat per David Morlà i Jordi Suñé. Ara, “La sal de la mar”, així es titula el primer disc de TRES, ha estat nominat a dos dels premis Enderrock: Millor disc de pop-rock i millor portada de disc. El sistema de votacions preveu una primera ronda de participació popular que s’acabarà el 22 de gener. Tothom que vulgui votar ho pot fer a través del web enderrock.cat/premis.
Els Premis Enderrock, que promou la revista homònima, estan dividits en 18 categories millor cançó de pop-rock, millor disc de cançó d'autor, millor cançó de cançó d'autor, millor disc de folk i noves músiques, etc. La segona volta de votacions tindrà lloc a partir del 22 de gener amb els grups més votats.

El disc
“La sal de la mar” recull 11 temes tranquils inspirats en el mar i la platja amb un so proper a la cançó d'autor, amb tornades enganxoses i sons elèctrics.
El disc es va enregistrar el passat estiu a Artés, a la comarca del Bages, als estudis del músic David Rosell (Brams, Dept i Mesclat). TRES va comptar amb la col·laboració del reconegut bateria Carles "Xarli" Oliver i del mateix Rosell.
Les cançons de “La sal de la mar”són inèdites, amb lletres pròpies i de diferents poetes (Miquel Martí i Pol, Blanca Llum Vidal, Ivette Nadal) que fan olor a mar, a platja i a sorra.
La portadaLa portada dels disc conté una imatge realitzada pel fotògraf torrenc Rodrígo Sicilia (rodrigosicilia.com). S’hi pot veure una onada que arriba a la sorra de la platja dels Muntanyans de Torredembarra i un vaixell de paper a la deriva. La idea de la portada i la maquetació va anar a càrrec del grup musical.
El grup ofereix altres imatges del fotògraf a través del seu web tresduet.cat i al llibret del disc digital que es pot trobar a Itunes.

Comentaris